Kattströ eller kattsand? PeeWee gör valet enkelt!.

Enligt undersökningar som gjorts så importerar Sverige uppskattningsvis över 100.000 ton kattsand varje år, främst från Kanada, USA och Kina. Majoriteten av all kattsand är baserad på bentonitlera, vilket leder till problem i reningsverken, om den hälls ut i avloppen. Den höga lerhalten orsakar även stora problem i värmeverken om man väljer att slänga sanden i hushållsavfall då kattsand inte kan förbrännas. Det betyder att man bör sortera sanden på tippen som deponi. 

PeeWee levererar ett kattströ som både är ekologiskt och producerat i Sverige!

PeeWee vill vara det självklara valet när det kommer till kattströ. Vårt kattströ är ett naturligt och miljövänligt val som både är skonsamt mot din katt och ditt hem. Vårt kattströ är en produkt som tillverkas i Sverige och därför inte importeras in från andra länder. En hel del av den kattsand som produceras innehåller bentonitlera vilket leder till att kattsandet inte kan förbrännas. Men med PeeWee kattströ får du ett strö som är 100% biologiskt nedbrytbart. PeeWee kattströ är producerats av rent trä och är helt utan tillsatser, Inga doftämnen, lim, bindemedel eller kemikalier, vilket gör vårt kattströ till ett naturligt val.

När din katt har gjort sitt på lådan kan du enkelt välja att slänga det direk i hushållssoporna, ute i rabatten eller i komposten där det kommer förmultna helt naturligt! Med PeeWees kattströ tar du ett aktivt val i ett skonsamt kattströ för katten, dig och miljön!

Kattströ av hög kvalité som är skonsamt mot katten och naturen

PeeWees kattströ tillverkas från början av spån från omsorgsfullt utvalda tallar och granar. Träspånet väljs noggrant ut efter absorptionsförmåga och förmåga att neutralisera ammoniakdoft. PeeWee kattströ innehåller enbart spån från Svenska granar och tallar, fritt från bark, blad och andra föroreningar. Vid tillverkningen av PeeWee kattströ används alltid samma sorts träslag, vilket gör att vi kan garantera en konstant hög kvalitet. Hemligheten med vårt kattströ är den friska doften från trä och den speciella tillverkligen, krångligare än så är det inte med PeeWee kattströ! Förutom att PeeWee Kattströ passar till katter passar det även bra som bottenmaterial för smådjursburar till exempel hamster eller marsvin.

Vårt kattströ passar bäst ihop med vår dubbelbottnad kattlåda!

För att få det bästa resultatet av vårt kattströ bör det kombineras med att ha en av våra dubbelbottnade kattlådor som finns i både stora och små storlekar. Om du använder vårt kattströ och kattlåda är du inte bara skonsam mot miljön utan mot din plånbok också! Med vår revolutionerande kattlåda behöver du aldrig mer släng oanvänt kattströ!

Köp ditt kattströ hos din närmaste återförsäljare!

PeeWee Kattströ hittar du hos din närmaste återförsäljare, du hittar vårt kattströ både i butik och online. Se vilken din närmaste återförsäljare är!